Baglantilar


Kategori: Yazilim

ICT teknolojileri dünyasında karşılaÅŸtığımız tehditler çeÅŸitlidir. Artık bu tehditleri temizlemek için “sadece” Antivirüs programına sahip olmak yeterli deÄŸildir. Tekrar tekrar yeni tehditler görünmekte ve onlara karşı korunmamız gerekmektedir. Yüzbinden fazla bilgisayar virüsü vardır ve her gün yenileri ortaya çıkmaktadır. ÇeÅŸitli bilgisayar virüsleri, internet kurtları, truva atları, backdoor’lar ve diÄŸer zararlı virüs çeÅŸitleri her gün daha sofistike olmaktadır. Günümüz dünyasında veri emniyeti “siber terörizm”e karşı savaÅŸmak için modern emniyet araçlarının uygulanmasını gerektirmektedir. Bu yüzden çalışma istasyonları seviyesinde sadece Antivirüs programlara deÄŸil, kiÅŸisel güvenlik duvarlarına da gerek duyulmaktadır. Bu yüzden, eÄŸer verilerinizi gerçekten güvence altına almanız gerekirse, verilerinizi elektronik olarak imzalamanız ve bunları ÅŸifrelemeniz ya da silmeniz için size yardım edecek diÄŸer uygulamalar kullanılmalıdır.

TrustPort PC Security, çalışma istasyonlarında ve dizüstü bilgisayarlarda Antivirüs koruma ve veri güvenliği için kompleks bir çözümdür. Bir fonksiyonel birimde aşağıdaki opsiyonel parçaları içermektedir:

# TrustPort Antivirus, Antispyware
# TrustPort Personal Firewall, TrustPort Disk Koruması – çevrimiçi veri şifreleme
# TrustPort e-imza – asimetrik kriptografi ve elektronik imza
# TrustPort DataShredder – güvenli dosya silme (gereksiz, posa dosyaların silinmesi)
# TrustPort Archive Encryption – dosya şifreleme

%100 koruma sağlayan tek üründür ve birçok ödüle sahiptir.

Düşük konfigürasyonlu bilgisayarlarda, işlemcinin ağırlaşmasına karşın, aktif motor sayısı azaltılarak kullanılmalıdır. Tarama zamanında, çalışan motorun artırılması tavsiye edilmektedir.

Server Management programı ile merkezi yönetim ve raporlama sağlanmaktadır.

İndirmek İçin >>Tıklayınız<<

Ekran Görüntüsü

- Bu yazı şu ana kadar 137 kez görüntülendi..
Sizin Yorumunuz



Yazilar için RSS aboneligi