Baglantilar


26 Haziran 2008
Kategori: Yazilim

Recover My Photos, dijital fotoğraf kurtarma yazılımıdır. Bilgisayarınızda ya da çeşitli depolama aygıtlarında bulunan fotoğrafları yanlışlıkla ya da kazara sildiyseniz, artık üzülmek yok. Programla bu fotoğraları tekrar elde edebilirsiniz.

Program JPEG, TIFF, BMP, CRW, PSD, GIF, JPG, 3GP, MIDI, ASF, WMV, ASX, MOV gibi çeşitli dosya türlerini kurtarabilir. Sabit disk yanında SmartMedia, CompactFlash, Memory Stick gibi çeşitli harici depolama aygıtlarını destekler.

Hızlı ve basit yapısıyla kurtarma işini 4 basit adımda yapabilirsiniz. Program tarama sonucu kayıp medya dosyalarını (resim, ses, video gibi) bulup size sunar. Bulunan dosyalara kolay bir şekilde tekrar ulaşarak, bilgisayarınıza tekrar kaydedebilirsiniz. (Bu deneme sürümde kayıt kapalıdır!)

Programı kullanabilmek için teknik bilgiye ya da uzman bilgisayar kullanıcısı olmanıza da gerek yoktur. Basit ve kolay kullanım imkanı sağlar.

Özellikler:

# Dos komutu kullanılarak silinmiş dosya ve klasörlerden resimleri kurtarabilir.
# Sabit disk, floppy disk, ZIP disk, dijital kamera, USB sürücülerden medya dosyalarını kurtarabilir.
# Çöp kutusundan silinmiş medya dosyalarını kurtarabilir.
# Biçimlendirilmiş disklerden medya dosyalarını kurtarabilir.
# Arama süzgeci kurulabilir.
# SilinmiÅŸ dosyalar ‘arama’ içinden özelleÅŸtirilebilir.
# CD/DVD dosya sistem türleri seçilebilir.
# Dijital kamera depolama kartlarından biçimlendirilmiş resimleri kurtarabilir.
# PSD, BMP, CRW, GIF, JP2, JPEG, PSP, PNG, PPM, PGM, X3F, TIF, EPX, NET, 3GP, 3G2, 3GPP, MP4, AMR, ASF, WMA, WMV, ASX, AIF, AVI, DSS, M4A, M4B, M4P, SCX4, MOV, MP4, MP1/2/3, MID, MIDI, RA, RAM, RM, WAV gibi ses, resim ve video dosyalarını kurtarabilir.
İndirmek İçin >>Tıklayınız<<

Ekran Görüntüsü

- Bu yazı şu ana kadar 130 kez görüntülendi..
Sizin Yorumunuz



Yazilar için RSS aboneligi