Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 21
Hesabınızı daha önce Facebook’a girişte kullandığınız e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.
Bu yöntem daha önce hesabını tamamen silen kullanıcılar için sadece hesaplarını sildikten 14 gün sonrası için geçerli olmaktadır. Hesabınızı tamamen silmiş ve 14 günü de geçirdiyseniz, hesabınızı tekrar aktive etminiz/etkinleştirmeniz mümkün değil.
Ancak hesabınızı daha önce silmemiş, sadece dondurmuş iseniz yukarıdaki şekilde hesabınızı tekrar etkinleştirmeniz mümkün.
Yukarı
Yazilar iin RSS aboneligi