Baglantilar


19 AÄŸustos 2008
Kategori: Yazilim

Defraggler, CCleaner’ın üreticisi Piriform Ltd. tarafıdan üretilmiÅŸ dosya birleÅŸtirme programıdır. Bu program diÄŸerlerinin aksine seçtiÄŸiniz dosyaları birleÅŸtiriyor. Defraggler’i usb belleÄŸinize atıp baÅŸka bir bilgisayarda direk çalıştırabiliyorsunuz.

Ekran Görüntüsü

Yazılımın Özellikleri :

İstenilen dosyanın tamir edilmesi :
Defraggler ile sürücüdeki istediğiniz dosyayı seçerek tamir edebilirsiniz. Böylece koca bir diskin tamir olmasını beklemenize gerek kalmaz.

Kullanışlı ve taşınabilir :
Defraggler, diğer Piriform programları gibi (CCleaner ve Recuva) aynı mimaride yazıldı ve tek EXE dosyası ile çalışıyor. Bu sayede taşınabilir diske atabilir ve herhangi bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Vista desteÄŸi :
Defraggler, Windows 2000’den itibaren tüm Windows sürümlerini desteklemektedir. Ayrıca 64 bit desteÄŸi eklenmiÅŸtir, NTFS ve FAT32 dosya sistemleri ile sorunsuzca çalışabilmektedir.

Dosyaların saptanması :
Defraggler, seçtiğiniz sürücüdeki dosyaları analiz ederek bölünmüş dosyaların listesini sunar. Bunlardan birini veya birçoğunu seçerek birleştirebilirsiniz. Ayrıca o dosyaların diskteki yerini de göstermektedir.

Ãœcretsiz :
Defraggler, ücretsiz bir yazılımdır. Böylece siz dosya birleştirici uygulamalara büyük paralar vermek zorunda kalmazsınız.

Defraggler üstün özellikleriyle öne çıkan kullanışlı, ücretsiz ve basit bir program. Barındırdığı bu kadar özellikle Windows Disk BirleÅŸtiricisi’ni geride bıracak gibi görünüyor.

İndirmek İçin:

http://www.freewarefiles.com/files/dfsetup102.exe

- Bu yazı şu ana kadar 158 kez görüntülendi..
Sizin Yorumunuz



Yazilar için RSS aboneligi