Baglantilar

Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 0

Hack geliÅŸtiricisi CowNowK’dan AimStar adlı CS2 için yeni bir ücretsiz harici hileyi indirmenizi öneririm. AimStarCS2, basit bir hile olmasına raÄŸmen, her Counter-Strike 2 oyuncusu için gereklidir. Oyununuzun rütbenizi veya derecelendirmenizi yükseltmesi için gerekli tüm fonksiyonlara sahiptir. ÖrneÄŸin, doÄŸru niÅŸan almak için Aimbot fonksiyonuna, düşmanları duvarların ardından görmek için ESP (Wallhack) fonksiyonuna, düşmanları radar üzerinde göstermek için RadarHack fonksiyonuna ve ayrıca Triggerbot, OBS Check, Crosshair gibi birçok diÄŸer fonksiyona eriÅŸebileceksiniz.

GeliÅŸtirici, hileyi günlük olarak güncellemeye, yeni özellikler eklemeye ve korumayı iyileÅŸtirmeye çaba gösteriyor. En son hile sürümlerini kaçırmamak için haberlere abone olun. Ayrıca, hack’in fonksiyonelliÄŸi ve doÄŸru ÅŸekilde baÅŸlatılması hakkında bilgi almak için aÅŸağıdaki bölüme göz atabilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz

Åžifre: 123

Son Güncelleme: 19.11.2023

Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 0

Internette gezinirken denk geldim.

1990 larin cocuklari icin wordpress temasi 🙂

Gin bile var;

Demo linki: https://organicthemes.com/demo/retro/

Indirme linki:

Keyifli calismalar 🙂

19 Åžubat 2018
Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 1

Counter Strike için hazırlanmış bir hile önleme sistemi. Sxe Injected hem sunucu tarafında çalışan bir server Anti Cheat sistemi, hem de oyun sunucusuna bağlı bilgisayara kurulan bir Client ile bilinen hileleleri engelleyebilen başarılı bir yazılım. Sxe Injected aktif olan sunucularda oyun oynamak istiyorsanız bilgisayarınıza Sxe Injected yüklemelisiniz, aksi halde oyundan atılma vb.. durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sxe Injected ile wallhack, speedhack, alias scripts, aimbots, hooks, ESP, no-recoil vb.. hileleri kolaylıkla engelleyebilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Link 1

Link 2

 

Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 0

Windows 10 userinde ubuntu shell kullanarak sublime calistirmak cok basit.

Tek yapmaniz gereken; “bash on ubuntu” uygulamasini calistirip, alttaki komutu yazmak:

alias subl='”/mnt/c/Program Files/Sublime Text 3/subl.exe”‘

 

Artik ubuntu terminal de  sublime komutunu kullanarak  Windows da bulunan sublime uygulamasini cagirabilirsiniz!

22 Temmuz 2015
Yazar: | Kategori: Haberler
Yorum: 0

windows-10

Windows 8’in pek başarılı olamadığını söylersek çok da yanılmış olmayız. Microsoft’un Windows 8 ile mobil ve masaüstü deneyimini birleştirme yönündeki gerekli denemesi, yeterince iyi bir şekilde yönetilmeyerek yeni kullanıcıları kaçıran radikal bir değişime dönüştü.

Akıllı telefon ve tablet satışlarının da PC satışlarını geçmesiyle birlikte Windows 8, Microsoft’un hanesine kara bir leke olarak yazıldı. Bu da kısa zaman içerisinde yeni bir Windows’un geleceğinin sinyallerini verdi. Windows 8.2 gelmeyeceğini düşünerek, yeni sürümün Windows 9 olmasını bekliyoruz ki buna dair de çok sayıda dedikodu dönmeye başladı.

Windows 9’un çıkış tarihinden fiyatına, sızan görsellerine kadar şimdiye kadar internette bulunan tüm bilgileri tek bir rehber altında derledik.

Güncelleme: Microsoft, 30 Eylül 2014 tarihinde düzenlediği etkinlikle işletim sisteminin Windows 10 olarak adlandırılacağını belirtti. Biz de rehberimizi bu bilgi ışığında güncelledik.

Yepyeni başlat menüsü

Windows 8’in belki de en çok eleştirilen yanlarından birisi, başlat menüsünün ortadan kalkarak yeni bir Başlat ekranını karşımıza çıkarmasıydı. Yıllardır alıştığımız Başlat menüsünün yerine bu yeni ekranın gelmesi, birçok kullanıcıyı rahatsız eden bir değişim oldu. Microsoft da bu eleştirilerden gerekeni çıkarmış ve şimdilik Treshold kod adıyla anılan yeni Windows sürümü için eskisini andıran farklı bir Başlat menüsü tasarlamış. Myce.com ve Neowin tarafından sızdırılan görsellerde, yeni başlat menüsü görülebiliyor. Windows 8.1 Pro olarak görülen bu ekran görüntüsünün, Windows 10’a ait olduğunaysa neredeyse eminiz. Çünkü söylenenleri neredeyse yansıtan bir Başlat menüsü karşımıza çıkıyor. Ek olarak yeni başlat menüsü, bildirim merkezi ve çoklu masaüstü özelliklerini gösteren videoları da yazımızın son bölümünde görebilirsiniz.

Yeni Başlat menüsünün sol tarafında, alışık olduğumuz eski menü gibi programlar ve klasörler görünüyor. Bu sol tarafın en üstünde ise Son kullanılan üç program gösteriliyor. En alttaki Tüm uygulamalar kısmından, hem masaüstü, hem de Windows 8 ile karşımıza çıkan Metro uygulamalarına erişim sağlanabiliyor. Windows 10’un bu bağlamda iki tarafı birleştirici bir yönü olduğu söylenebilir. Yani Microsoft, hem eski Başlat menüsünü özleyen kullanıcıları, hem de Metro uygulamalarını kullanışlı bulan kullanıcılarını düşünerek yeni bir menü çıkarmış.

Yeni Başlat menüsünün sağ tarafında ise, Başlat ekranında gördüğümüz kutucuk düzeni dikkat çekiyor. Başlat ekranı kullanımında olduğu gibi Metro uygulamalar buraya sabitlenebiliyor ve kolay erişim sağlanabiliyor. Ek olarak hava durumu, e-posta, haberler ve takvim gibi canlı kutucuklara da buradan erişim sağlanabiliyor. Başlat menüsünden Bilgisayarım, Belgeler ve Resimler klasörlerine de kolay erişim sağlanmış.

Son olarak Windows 10 ile birlikte Mağaza da yeni bir görünüm kazanmış.

Okumaya devam et »

21 Haziran 2012
Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 4

WHM panelinizde daha önce sildiğiniz bir domaini veya subdomaini tekrar eklerken ve yeni hesap açarken aşağıdaki hatayı alabilirsiniz.

Account Creation Status: failed
Sorry, a DNS entry for domainadi.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster)

Bu hatayı almamak için, alan adınızı silerken (WHM panelde, terminate an account bölümünde) sayfanın altında bulunan “Keep Dns Zone (needed if you have moved a domain between servers in the same dns trust relationship, and wish to remove the old domain)”seçeneÄŸini iÅŸaretlemeyiniz.

Eğer farkında olmadan bunu işaretleyerek silme işlemini gerçekleştirdiyseniz ve tekrar ekleyemiyorsanız, whm panelinizden dns kaydını silmeniz gerekmektedir. Bu işlemi şu şekilde yapabilirsiniz:
1) WHM panelinize giriniz.
2) DNS Functions bölümündeki “Delete a DNS Zone” linkine tıklayınız.
3) Açılan sayfadaki listede, tekrar eklemek istediÄŸiniz ve hata aldığınız domaini seçip, alttaki “Delete” butonuna basınız.
4) Açılan onay sayfasında hiçbir deÄŸiÅŸiklik yapmadan tekrar “Delete” butonuna basınız.

Ardından problemsiz olarak domaininizi tekrar ekleyebilirsiniz.

Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 1

Merhaba

http://university.cpanel.net adresinden erisebileceginiz websitede teknik ve satis anlaminda yeterliliginizi kanitlayabileceginiz bir test sistemi bulunuyor.

Basit olarak anlatmak gerekirse; cPanel ekibi tarafindan hazirlanan sorularin bulundugu teste tabii tutuluyorsunuz. 5 Farkli kategoride teknik anlamda teste girebilirsiniz. Testi gecebilmek icin minumum %90 yeterliligine ulasmalisiniz.

Basit olan testlerde dogru/yanlis ve coktan secmeli yanitlar yer aliyor. Test duzeyi ilerledikce, dogru ve yanlisi secmenin yanisira, sizden yazili olarak teste girmeniz de isteniyor. Dahada ilerlediginde ise, cpanel ekibi belirledikleri bir sorunu size verilen sunucudan tesbit edebilmeniz ve rapor olusturmanizi da talep ediyor. Tabiki bu testin cok ilerleyen kisimlari…

Testi gecen kisilerin adreslerine sertifikalar ucretsiz olarak iletiliyor. Ayni zamanda testin hemen sonrasinda verilen size ozel bir kod ile, yeterliliginizi sergileyebilirsiniz! https://university.cpanel.net/verification.php sayfasinda kodu girebilecegimiz bir alan bulunuyor.

Haydi webhosting firmalari, musterilerinize teknik yeterliliginizi kanitlayin!

10 Nisan 2012
Yazar: | Kategori: Yazilim
Yorum: 1

Sxe Injected 12.1 Fix 3 dosyasıdır. Ãœzerinde herhangi bir düzenleme yapılmamıştır. Resmi sitesinden indirilerek upload edilmiÅŸtir…

İndirmek İçin:

https://hotfile.com/dl/152243061/a68d8e3/sxe12.1fix3.zip.html

Yukarı
Yazilar için RSS aboneligi