Eminim sizinde başınıza gelmiştir.
- Kız arkadaşınızın
- Annenizin
- Babanızın
- Erkek Arkadaşınızın
- Dedenizin
- Teyzenizin
- Kankanızın
- Yankanızın
- Mahalle arkadaşınızın
- Çocukluk sevgilinizin
bilmemnenin doğum günü olduğunda acaba ona siz ne alırdınız ?
Cevaplayalım =)
sevgililer günü için sevgılıme hedıye almak ıstıyorum degısık romantık güzel birseyler aryorum erkek için çok kararsızım yardımcı olun lutfen..!
mrb arkadaslar…Bence sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye.Kırmızı kalpli bir hediye kutusu alın.İçine aşk kitabı alın koyun.O kitapların üstünü çikolatalarla süsleyin kitapları kapasın yani ama çikolatalar küçük olmasın uzun ülker çikolatalarndan olsun .Çikolatanın dışındaki o markadarn yazdığı kağıdı çıakrtın o çikolataları renkli ilgi çekici tüllerle süsleyin.Bir de kurdale bağlayın çikolatalara. birde bir not bırakın kutunun içine sen bu çikolatalardan bile daha tatlısın diye.:).Sonra o kutuyu güzel kalpli karton çantanın içine koyun vee hediye edin:)
Slm..
ben sevdiğim kıza muhabet kuşu almayı düşünüyordum. Mavi (disi) beyaz (erkek ) bunu düşünmemin sebebi daha önce ona laf arasında en çok hangi hayvanı seversin diye sormuştum kuş demişti.. En çok hangi renkleri sevdiğini de sormuştum onun için böyle bir şey almayı düşünüyorum.. Ama hala yeni şeyler düşünüyorum..
hediye konusunda ne alıcağımdan kararsızım ama ben bardak almayı dusunuyorum sıcak bir şey koyunca resiminiz cıkar ondan almayı dusunuyorum aman dıkkat ailesi bilmiyorsa onu görduğunde şoka girmesin anneden babadan uzak tutun 😀 fiyatı 25 tl birşey. onun yanında ise kucuk bir sandık alıp ıcını kucuk kağıtlarla doldurucam guzel sözlerle. yapıştırdıkdan sonra toto alıp ıcındeki o hediyeyi cıkarıp kalın bir gumus bilelik koyucam. bardağın ıcıne totoyu koyucam sandığın kapagını kapatıcam. tabi fikrimde değişebilir ama sımdılık bunu dusunuyorum
Arkadaşlar bende erkek arkadaşıma ne alıcağımı karar veremiyorum. Onun için internet üzerinden fikir ediniyorum. Parfüm, kazak, saat tisört artık çok basit bence. Kendi elinizle hazırladığınız bi albüm çok güzel olabilir. Eski döneme ait albümler var. Yapraklarla yapılmış. İkinizin resimleriyle doldurup el yazınızla yazı yazıp süper bi süsleme yapabilirsiz. Yada güzel bi takım forması, artık hangi takımlıysa.. Erkek arkadaşıma cafede süpriz hazırlamayı düşünüyorum. Cafeyle anlaşıp, onun 3-4 yakın arkadaşlarıyla anlaşıp cafede güzel bi eğlence.. Nasıl olur sizce ? Ben çok güzel buluyorum.
ben olsam ona bir range rower alırdım tbi benim gibi zengin olursa
arkdşlar bnm fikrm wr szlre sevglnz ve kndnzn resmni yap boz şeklnde yapn çok süper olyo bn yaptm bzm kız direk boynuma atldı çk begndi:)
Benim sevdiğiminde dogum günü yaklaşıyor ve alıcağım şey ismi yazılı kolye . . en mantıklısı .
kız arkadaşimin dogum gunu var 3 gun sonra ilk defa doğum gununu kutlayacam ne alacağima hala karar veremedım , öyle etkıleyıcı birşey olmasını istıyorum baktığında hep benı hatırlasın…yardımlarınızı beklıyorum teşekkeur ederım…
kız arkadasımın dogum gunu ona ne alsam dıye gezınıp duruyorum sızceeee????
slm arkadaşlar bazı yorumları okudum gercektende cok guzel emeniğinize sağlıkk:)
1)puzzle
2)çikolata
3)ellleri üşümesın dıe eldıven
4)atkıda orebılırım
5)365 gune ozel sozlerde yazabılırım
6)basketbol oynuyordu onunla ılgılı bı hedıye alabılırım
7)iş yerıne hedıye gonderebılırım
kafam cok karışık lutfen yardımcı olun …….
arkadaslar benim sevgiliminde doğum günü yaklasıyor ben böyle bir şey düşündüm
orta boyda bir kutu alacağım . (ne çok büyük nede çok küçük) bizim buralarda bir foto veriyosun aynısını çiziyorlar ve bende onunla benim oldumuz bir fotomuz vardı onu verdim ve çizdi süper oldu . sonra bunu çerçeveletip sandığın içine koydum . ve bir beyaz kağıda iyiki doqdun iyiki benimlesin . seni çok ama çok seviyorum askım yazdm ve kutunun kapağınada çıkma tarihimizi atım . daha sonra ona kutuyu verirken kutuya iyi bakmasını ona vereceğim özel herhangi bir şeyi bu kutuya koymasını isteyeceğim .
sizce nasıl .??
arkadaşlar sevgilimle 2 senelik bi ilşkimiz var doğum günü yaklaştı farklı bişiler yapmak istiyorum. aklıma ikimize özel farklı bir davetiye bastırmak geldi ama başka birşey bulamadım yardımcı olurmusunuz
ya sevgiliniz yurtdsında ise gitme götürme imkanınız yoksa ne yapardınız ? tavsiyelerinize ihtiyacım var :(( lutfen yardım edin
arkadaşlar ben dün düşündüm benim hatunun aslında şuan ayrılyız ama deniz kıyısında kendim bir masa ayarlıyacam üzerine iki mum kırmızı bir masa örtüsü ve pastası şuan küs olduğumuz için sonkez konuşmak için çağırcam ve masanın etrafını balonlarla sülüyecem bide büyük bir fotoğrafını yapttırcam ve fotğrafının heryerini güllerle donatacam nasıl olur sizce bide çikolata kutusu içini çikolatalarla doldurcam bunlar çok tatlı ama sen kadar tatlı değiller yazacam sizce bu fikir tutar mı arkadaşlar….
merhaba ;
benim erkek arkadasımın dogum gununede cok az kaldı ve ben ona sevgımın gostergesı olarak bır slayt gosterısı hazırlıycam sokakta gordugum tanıdık tanımadık herkese onların sesınden benım onu nekadar cok sevdıgımı soylemelerını ıstıycem ve vıdeoyaya cekıcem en son olarakta kendım gecıp ona olan sevgımı anlatıcam. bunun yanında ona hep yanında tasıyabılecegı bjk logolu bır saat alıcam.. bunları planlıorum nasıl sizce???
ya sevqlm keman çalmak çok istyr dqm qnüne henz 4 ay var ama çok sevyrm heycanlym ve şimdiden hazrlıqa başladm..
ona keman alacam İnşallah ama bunun yanınnda onu çok etkilicek çok deqerli olduqunu qösterecek manevi bişey hazrlamalym ….????
YARDMCI OLABİLCK ARK VAR MI Kİİ????
ya yarın abimin doqum qünü ne alcam arkaşlarım saat qömlek al diooo ne alsammm
ya bugun abibin doğum günü var ne alıcamı bilmiyorum yardım edin lütfen
Bence yastığın üstüne fotoğrafını bastırıp vermek çok mantıklı uyurken ona sarılıp uyuyabilir..