Baglantilar


Kategori: Yazilim

Skype birkaç dakika içerisinde dünyanın herhangi bir yeriyle telefon görüşmesi yapmanızı saÄŸlayan basit ve ücretsiz bir yazılımdır. Skype, sizleri KaZaA’yla tanıştıran kiÅŸiler tarafından yenilikçi P2P teknolojisi kullanılarak, sizi diÄŸer Skype kullanıcılarıyla buluÅŸturmak için yaratılmıştır. Çok yüksek telefon faturaları ödemekten sıkıldıysanız, Skype tam size göre!

Skype’ı yüklemek kolay ve hızlıdır. Sadece innDirin ve kayıt olun. Birkaç dakika içinde kulaklığınızı takıp arkadaÅŸlarınızı arayabilirsiniz. Skype mükemmel bir ses kalitesine ve noktadan noktaya yüksek korumalı ÅŸifreleme sistemine sahiptir. Hepsinden önemlisi, Skype’ı kullanmak için güvenlik duvarı (Firewall) ya da router ayarları yapmanız gerekmemektedir.

Özellikler :

# Başlangıç
Burası ana sayfanız; tüm cevapsız çağrıları, cevapsız sohbetleri, vs. görebilirsiniz. Çevrimiçi kaç arkadaşınız olduğunu ve üyesi olduğunuz servislerin durumunu izleyebilirsiniz.

# Arama
Skype’ta birini aramak için o kiÅŸiyi kontakt listenizde bulup büyük yeÅŸil butona tıklayın.

# KonuÅŸma
Çok net olarak diÄŸer kiÅŸilerle Skype’ta konuÅŸma- bazı kiÅŸiler konuÅŸtukları kiÅŸilerin sanki yanındaymış gibi olduklarını söylüyorlar! Daha fazla konuÅŸmak istemediÄŸinizde sadece kırmızı butona basın.

# Konferans
Skype’la birebir görüşme dışında daha fazla kiÅŸi ile de aynı anda görüşebilirsiniz. Skype’la 4 kiÅŸiye kadar konferans görüşme yapabilirsiniz. Konferansa katılanların hepsi ile aynı anda görüşebilirsiniz.

# Normal telefonları arama
Skype’la, bilgisayarı olmayan kiÅŸileri de arayabilirsiniz. SkypeOut olarak isimlendirilen bu servisle dünyanın herhangi bir yerindeki bir telefonu çok düşük tarifelerle arayabilirsiniz.

# Dosya transferi
İnternetten innDirdiğiniz güzel resimleri arkadaşınızın da mı görmesini istiyorsunuz ? Skype dosya transferi ile gönderin. Tüm Skype gibi bu da güvenli ve şifreli ve her büyüklükte dosyanın üstesinden geliyor.

# Sohbet (Chat)
Konuşmaya ek olarak mesajlaşabilirsiniz de ve 48 kişiye kadar arkadaşlarınızı mesajlaşmaya davet ederek grup sohbet (chat) yapabilirsiniz. Sohbet (chat) hoşbeş etmek ve partilerinizi organize etmek için idealdir!

  İndirmek İçin >>Tıklayınız<<

Ekran Görüntüsü

- Bu yazı şu ana kadar 178 kez görüntülendi..
Sizin Yorumunuz



Yazilar için RSS aboneligi