Baglantilar


14 AÄŸustos 2008
Kategori: Yazilim

Maxthon, tüm kullanıcılar için yapılmış güçlü sekmeli bir tarayıcıdır. Temel tarama iÅŸlevleri dışında Maxthon, sörf deneyiminizi geliÅŸtirmek için zengin özellikler saÄŸlar. Internet Explorer tarayıcısı motoru üzerine kuruludur. Yani IE tarayıcısında ne çalışıyorsa Maxthon sekmeli tarayıcıda da aynı ÅŸekilde çalışacaktır, ama aÅŸağıdaki birçok ilave verimli özellikler ile…

http://www.blumex.net/Imagenes/maxthon_cap.png

Kolay Sörf

Sekmeli Tarama
Tüm web sayfaları rahat gezinmeniz için ana pencere içinde sekmeler olarak dizilir. Tüm genel iÅŸlemleri sekmelerin ‘SaÄŸ TuÅŸ Tıklama Menüsü’nde bulabilirsiniz.

Fare Hareketleri
SaÄŸ fare tuÅŸunu basılı tutun ve ‘Geri’, ‘Ä°leri’, ‘Yenile’ ve ‘Sekmeyi Kapat’ gibi genel özelliklere ulaÅŸmak için hareketleri gerçekleÅŸtirin. Kendi fare hareketlerinizi ‘Ayar Merkezi’nde ayarlayabilirsiniz.

Maxthon Akıllı Hızlandırma
Sık ziyaret edilen web sitelerinizin gezinme hızını arttırın. Ve ‘Süper Hızlandırma Kipi’ bile gezinme hızını arttırabilir.

Sihirli Doldurma
Basit bir tıklamayla ‘Sihirli Doldurma’ ile tüm formlarınızı doldurun. Hemen hemen birçok alanı otomatik olarak tanıyabilir. Ä°lerki kullanımlar için aynı zamanda form bilgilerini kaydedebilirsiniz.

Bildirim Okuyucusu
Gömülü ‘Bildirim Okuyucusu’ sayesinde bildirimlere abone olmak, RSS 0.9/1.0/2.0 ve Atom 0.3/1.0 bildirimlerini okumak için diÄŸer yazılımları kurmak zorunda deÄŸilisiniz. Bildirime abone olmak için ‘Adres ÇubuÄŸu’ndaki ‘Bildirim’ simgesine tıklayın veya URL’yi ‘Aboneliklerim’ yan çubuÄŸuna sürükleyip bırakın.

URL Kod Adları
Sık kullanılan web sitenize bir isim verin ve sonra ‘Adres ÇubuÄŸu’na basitçe o ismi yazarak siteyi ziyaret edin. ‘URL Kod Adı’nı, sekmenin ‘SaÄŸ TuÅŸ Tıklama Menüsü’ yoluyla ayarlayabilirsiniz.

Yardımcı Uygulamalar
Maxthon içinde programlarınızın kısayolunu ekleyebilirsiniz ve tek tıklama ile başlatabilirsiniz. Maxthon ile başlatmaya ve kapatmaya dahi programları ayarlayabilirsiniz.

Reklam Avcısı
‘Reklam Avcısı’ etkili biçimde açılır pencereleri durdurarak ve web reklam içerik bloklarını kaldırarak web sayfalarını temizleyebilir. ‘SaÄŸ TuÅŸ Tıklama Menüsü’nde “Sayfa İçeriÄŸini Engelle…” komutu ile süzgece içerik bloÄŸunu ekleyebilirsiniz.

Web Koklayıcısı
‘Web Koklayıcısı’ çevrimiçi video web sitesindeki FLV görüntü dosyalarının gerçek URL’lerini bulmanıza yardım edebilir. Aynı zamanda iletide hangi dosya türünün koklanacağını ayarlayabilisiniz.

Donma Önleyici
‘Sekmeli Tarama Kipi’nin ortaya çıkması ve web sitelerinde Ajax teknolojisinin kullanımının artması gezinirken sık donmalara sebep olabiliyor. Maxthon bu sorunu çözmek için daha akıcı bir ÅŸekilde sörf yapmanızı saÄŸlayan yeni bir teknoloji geliÅŸtirdi.

Süper Sürükle ve Bırak
Anahtar kelimeleri ‘Adres ÇubuÄŸu’na yazın ve aramayı gerçekleÅŸtirmek için ‘Enter’ tuÅŸuna basın. Veya basitçe fareniz ile anahtar kelimeyi sürükleyip bırakın. Ctrl tuÅŸuna basılı tuttuÄŸunuzda resime tıklayınca, tıkladığınız resim belirlemiÅŸ olduÄŸunuz klasöre kaydedilecektir.

Geri Alma Listesi
Yanlışlıkla sekmeyi mi kapattınız? ‘Geri Alma Listesi’ ile her zaman geri alma ÅŸansınız vardır. ‘Geri/Ä°leri GeçmiÅŸi’ aynı zamanda ‘Geri Alma Listesi’nde saklanır. Yanlışlıkla bir sekmeyi kapattığınızda panik olmanıza gerek yoktur.

Çevrimiçi Sık Kullanılanlar Hizmeti
‘Sık Kullanılanlar’ içeriÄŸinize ‘Maxthon Çevrimiçi Sık Kullanılanlar Hizmeti’ ile her yerden ulaşın. ÅžifrelenmiÅŸ bağımsız ‘Sık Kullanılanlar’ dosya biçimi, paylaşılan bilgisayardaki gizliliÄŸi korumanızda size yardımcı olabilir.

Süper Proksi
Ä°nternete HTTP, HTTPS, Socks4, Socks4a, Socks5 proksi sunucuları ile baÄŸlanmanızı saÄŸlar, aynı zamanda kimlik denetimi gerektiren proksileri destekler. Maxthon ‘GeliÅŸmiÅŸ Proksi Kuralı’ ayarı sayesinde proksiler arasında otomatik olarak geçiÅŸ yapabilir.

Web Çubuğu
Bu küçük araç çubuğu gezinmenize yardım eden, kolayca açıp kapatılabilen birçok küçük özelliği sağlar.

URL TuÅŸu
Bir ya da daha fazla web sayfasını sadece bir tuÅŸ ile açın. TuÅŸ ve URL listesini ‘Ayar Merkezi’nde ayarlayabilirsiniz.

Ekran Görüntüsünü Yakalama
‘Tam Ekran’, ‘Seçili Alan’, ‘Seçili Pencere’ ve ‘Sayfa İçeriÄŸi’ görüntüsünü resim olarak yakalayın. Resmi panoya kopyalamaya veya bir dosyaya kaydetmeye ayarlayabilirsiniz.

Güvenli Gezinme

Güvenlik Güncellemeleri
‘Maxthon Güvenlik Güncellemeleri’ gezinirken karşılaşılabilecek belirli yamasız Internet Explorer savunmasızlık risklerini azaltır.

Güvenilir Web Sitesi Kontrolü

‘Adres ÇubuÄŸu’ güvenilir web sitesi ziyaret edildiÄŸinde ‘Güvenilir’ simgesi gösterecek ve arkaplanı yeÅŸil renge dönüşecektir. Çevrimiçi iÅŸlemlerinizi güvenle yapmanıza yardım eder.

Özel Veriyi Temizleme
Tüm gezinme bilgilerinizi kolayca silebilirsiniz. Ve çıkışta otomatik olarak temizlenmesini sağlamak için ayarlayabilirsiniz.

Tamamen Özelleştirilebilir

Eklentiler
Eklentiler ile Maxthon’a daha çok özellik ekleyin. ArkadaÅŸlarınızla paylaÅŸmak için siz bile birazını yapabilirsiniz.

Süzgeç Paketleri
BelirlenmiÅŸ web sitesindeki reklamları kaldırır veya bir özelliÄŸi uygular. Bütün yeni ‘Süzgeç Paketi’ sistemi web sayfası kaynak kodunu deÄŸiÅŸtirmenize olanak verir.

Kaplamalar
Maxthon’un görünüşünü deÄŸiÅŸtirmek ve onu farklı yapmak için ‘Kaplamalar’ı kurun ya da bir tane de kendiniz oluÅŸturun.

Çoklu Dil
Maxthon Türkçe dilinin de dahil olduğu 19 farklı dilde dil paketlerine sahiptir, tümü topluluk kullanıcılarımız tarafından yapılmıştır. Bırakın Maxthon kendi dilinizi konuşsun.

Maxthon Tarayıcınızı Genişletin

Eklentileri Al
Eklemek ve denemek için daha fazla özellikler…

Kaplamaları Al
Kendi tarayıcınızı süsleyin.

Süzgeç Paketlerini Al
Can sıkıcı reklamları kaldırın.

İndirmek İçin >>Tıklayınız<<

- Bu yazı şu ana kadar 262 kez görüntülendi..
Sizin Yorumunuz



Yazilar için RSS aboneligi