30 Kasım 2010
Yazar: | Kategori: Genel
Yorum: 5

fb Facebook Hesabını Silme

Facebook’u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi, eklediğiniz içerik ve bilgilerin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutmayın. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak isteğinizi gönderin.

Hesabınıza şu anda erişemiyorsanız, giriş yapmak için şifrenizi yenilemeniz gerekecektir. Bunu yapmak için normalde şifrenizi girdiğiniz alanın üstünde beliren “Şifreni mi unuttun?” bağlantısına tıklayın. Şifrenizi yenilemek için talimatları izleyip giriş yapabildikten sonra, yukarıda anlatılan adımları kullanarak hesabınızı dondurabilir veya silebilirsiniz.

Okumaya devam et »

Yukarı
Yazilar iin RSS aboneligi